O nama

Polar d.o.o.

Put Supavla 1,
21000 Split, Hrvatska
E-mail: polar@polar.hr
Telefon: Fax: +385 98 213 398

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Splitu

Račun u Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb.
Austria d.d. Zagreb / SWIFT: RZBHHR2X /
Broj računa: HR2484008-1102083936
Devizni račun:HR4624840081102083936 -with Raiffeisenbank
IBAN: HR4624840081102083936

Temeljni kapital:
Iznos temeljnoga kapitala društva: 18.100,00 kn , uplaćen u cijelosti u novcu i unesen u stvarima i pravima

Članovi uprave:
Stanislav Prusac

OIB: 75442092153
Matični broj: 0983420
MBS: 060154803
PDV ID: HR75442092153
VAT ID: HR75442092153

Web: www.polar.hrwww.polarsoftware.com


Tvrtka Polar

Polar je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 12. siječnja 1995. godine.

Njen osnivač i direktor je g. Stanislav Prusac. Osnovna i jedina djelatnost poduzeća je razvoj i prodaja vlastitog softvera.

U Republici Hrvatskoj Polar se potvrdio kao tvrtka koja proizvodi visoko sofisticirani aplikacijski softver, a posebno je poznat po svom programskom paketu Polar Office. Kakvoća ovog i drugih Polarovih programa potvrđena je osvajanjem brojnih informatičkih nagrada (1996. Grgur, 1998. Novitet Info’98 i druge), kao i bazom od preko 5.000 korisnika u Hrvatskoj, BiH i Makedoniji, medu kojima su tvrtke INA, Hrvatska pošta, Hrvatska elektroprivreda, Ministarstvo financija RH, Zvijezda, Jadrolinija i druge.

1998. godine Polar vizionarski prvi u Hrvatskoj potpisuje ugovor sa važnijim kartičnim kućama o prodaji putem interneta prema vani, od kada i počinje plasiranje vlastitog softvera na svjetsko tržište, što danas čini 100% Polarovih prihoda i omogućuje financijsku stabilnost zbog veličine svjetskog tržišta.

Izvan granica Hrvatske, Polar je poznat kao tvrtka koja proizvodi help desk softver kao i komponentni softver za profesionalne programere i pruža im prodajnu i tehničku podršku zavidne kvalitete. Više informacija o našem svjetskom nastupu možete vidjeti na www.polarsoftware.com

Tržišni uspjeh Polarovog softvera potvrđen je ulaskom na mnogobrojne prodajne top liste poznatih svjetskih distributera softvera, kao i respektabilnom referentnom listom kupaca medu kojima su IBM, Intel, Hewlett Packard, US Air Force, D&B, i druge u svijetu renomirane tvrtke (80% kupaca je iz US a ostali iz skoro svih zemalja svijeta).

Proizvodnja i kontrola kvalitete softvera u razvojnom odjelu Polara temelji se na priznatim metodologijama razvoja softvera, koristeći suvremene alate, dok plasman proizvoda obavlja marketing odjel, primjenjujući najnovija znanja iz područja marketinga i internet prodaje.

Polar svoj uspjeh ostvaruje zahvaljujući talentiranim ljudima od kojih su sastavljeni njegovi timovi kao i na profesionalnoj organizaciji temeljnoj na procesima okrenutim prema interesima korisnika.

Unutarnja organizacija Polara je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenika, posao je interesantan i izazovan zbog rada sa najnovijim tehnologijama i metodologijama u razvoju, marketingu i managementu. Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura tvrtke omogućuje zaposlenicima jak utjecaj u tvrtci, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Misija

Proizvoditi kvalitetan softver za zadovoljnog kupca, uživati u poslu kojim se bavimo i biti ponosni na svoj rad.

Vrijednosti i načela

Od svog osnutka, tvrtka vjeruje u vrijednosti i načela za koja držimo da su temelji našeg dosadašnjeg i budućeg uspjeha:

 • Poslovati na najvišim etičkim načelima. Poštenje i besprijekornost u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao jer držimo da je život prekratak za kajanja.

 • Odnositi se prema korisnicima, poslovnim partnerima i kolegama na poslu onako kako bi željeli da se oni odnose prema nama.

 • Zapošljavati najbolje ljude i odnositi se prema njima najbolje.

 • Isporučivati kvalitetne proizvode i najvišu moguću razinu podrške našim korisnicima.

Korisnici

Naš programski paket Polar Office koristi više od 5.000 korisnika u Hrvatskoj, BiH i Makedoniji, počevši od pojedinačnih kućnih korisnika, obrazovnih ustanova, malih poduzeća pa sve do velikih tvrtki, organizacija i državnih ustanova.

Na stranom tržištu naše proizvode koriste tisuće korisnika, najviše programera i drugih IT stručnjaka koji svoje brojne potrebe rješavaju našim proizvodima.

Ljudi

Polarova strategija ljudskih resursa se temelji na “The Long Tail of Human Resources” teoriji koju smo prvi u svijetu sami inovativno osmislili implementirajući The Long Tail principe na ljudske resurse. Koliko znamo još uvijek smo jedini.

Implementacija je izvedena kroz teleworking na internom Polarovom portalu. Više informacija za sada možete dobiti tako što se zaposlite kod nas :-)

Teleworking primjenjujemo od 10/2004 na svim poslovnim procesima sa nekoliko stotina suradnika što ga čini liderom teleworkinga na području naše regije (Poslovni dnevnik 05/2007).

Kako vam možemo pomoći?

Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali Polarove proizvode i usluge. Svi vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošle i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.

Pored standardnih puteva komuniciranja s našim prodajnim i tehničkim osobljem, ako smatrate potrebnim, omogućujemo Vam direktni kontakt s našim direktorom, gospodinom Stanislavom Prusac, koji vam stoji na raspolaganju putem e-mail adrese ili ga možete dobiti putem direktne GSM linije +385 98 213 398 ili preko Skypea direktno:


Comments

15 Responses to “O nama”

 1. 产煤大市走上能源变革路 气化太原让城市天更蓝 on January 13th, 2016 3:44 am

  ù¡£,颞 颞叶癫痫手术后复发 叶癫痫手术后复发 ºä¡ª¡ª£¬ËùÓÐÈÈÁ÷±¼Ó¿¶ø³ö£¬ÌÆÈý¸Ð¾õÄdzãÈȵÄÆøÏ¢·Â·ðÒѾ­½«ËûµÄÉíÌåÈÚ»¯ÁËÒ»°ã¡£ µÚʮՠµÚÒ»»ê»·¼¼ÄÜ(Ò») ¶ø¾ÍÔÚÏÂÒ»¿Ì£¬Ëû·Â·ðÌýµ½ÁËÒ»ÉùÇå´àµÄÆÆÁÑ£¬½ô½Ó×Å£¬ÄǹÉÈÈÁ÷·è¿ñµÄÉ¢¿ª£¬ÔÙÈںϡ£Èںϵ½Ò»¹ÉÈé°×É«µÄÆøÁ÷Ö®ÖС£Ô­±¾µÄòêÑÑСϪ˲¼ä±ä³ÉÁËСºÓ£¬äÈäÈÁ÷ÌÊ£¬Ëù¹ýÖ®´¦£¬³ãÈȵÄÍ´¿àÒѾ­Ïûʧ£¬Ö»Ê

 2. 练洪洋:治霾“军令状”别虎头蛇尾 on January 13th, 2016 3:43 am

  多。一下就是四个。好,好,看来,我有希望加薪水了。沐白,你带着他们四个一起去第四关吧,连魔魂大白鲨之王这样的强者都不得不谨慎对待。” 连魔魂大白鲨之王这样的强者都不得不谨慎对待 “是。”戴沐白恭敬的答应一声,邪眸有 他们这第五 些复杂的看了冰冷少女一眼,这才转身向学院内部走去。这一次,再没有任何学员提出意义。实力已经证明了一切。 四名考生中,就只有唐三和戴沐白的关系还算不错,一边跟着他向里面走,一边问道:“戴大哥,入学考试一共只有四关么?” 戴沐白点了点头,道:“一共是四关。第一关你已经经历过了,他们这第五。就是将魂力不足二十一级,或者是年纪超过十三岁的考生剔除。这一关过滤掉的人是最多的。第二关是进行魂力评测和武魂鉴定。光有强大的 污水变身新水源 中水回用开启市场“钱”景

 3. evelyn on June 25th, 2015 9:16 pm

  Pozdrav

  Kao kao direktni investitora vrlo ozbiljne nasljednik i vrlo pouzdan zajam za financiranje projekata emmergents, koji će se moći proizvoditi svoje voće.
  Tu je velik iznos od 5 milijuna dolara u banci i da će proći dobro provjereni.
  Aimerrions radimo s partnerima i nositelji ozbiljne projekte za pobijediti pobijediti partnerstvo.
  Prihvaćamo aplikacije za kredit u nekretnine ili druge…
  Ako ste nositelj projekata ili zainteresirani za našu ponudu molimo kontaktirajte mene za više detalja na našoj mreži.

  Važno: Ozbiljan korak da se suzdrži.

  Vrlo respectieusement.

  Gospođa: evelyn.mendoza@gmail.com

 4. how do you prevent leukemia on April 24th, 2015 10:56 pm

  Acute myelocytic leukemia, also known as acute myelogenous leukemia, may lead to overgrowth of the
  gums and blurred vision. – Reinforce R&D pipelines by identifying new target mechanisms which can produce first-in-class molecules which
  are safer and more efficacious. Learn what they are so you can decide if you should pursue testing.

 5. domain on August 19th, 2014 5:55 am

  Amazing blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed ..
  Any recommendations? Cheers!

 6. http://bestwoocommercethemes.blogspot.com/2014/04/best-woocommerce-and-wordpress-themes.html on June 12th, 2014 8:57 pm

  Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading
  through your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal
  with the same subjects? Appreciate it!

  Feel free to visit my website :: http://bestwoocommercethemes.blogspot.com/2014/04/best-woocommerce-and-wordpress-themes.html

 7. Nikola on August 27th, 2011 11:03 pm

  Pozdrav

  Ja sam student informatike. Vidio sam Vaš oglas,pošto puno vremena provodim na internetu mislim da mogu raditi za Vas honorarno i da bi ispunio svaka Vaša očekivanja. Radujem se Vašem brzom odgovoru.

 8. Vlatko on June 28th, 2011 3:32 pm

  Zovem se Vlatko, apsolvent sam na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, smjer mehatronika i robotika u Zagrebu. Vidio sam Vaš oglas, pa pošto se dobro razumijem u računala od dizajna web stranica do programiranja u određenim programima zaključio da je to idealni posao za mene.
  Nadam se Vašem odgovoru. Hvala unaprijed

 9. Dado on September 14th, 2010 1:48 pm

  Pozdrav,
  Student sam Fakulteta Organizacije i Informatike u Varaždinu i provodim jako puno vremena na internetu. Vidio sam vaš oglas i zainteresiran sam za dodatnu zaradu. Zanima me samo koje poslove bih ja mogao raditi preko interneta ukoliko bih se honorarno zaposlio kod vas?

 10. Ubuntu 9.10 on December 11th, 2009 2:54 pm

  Postovani,

  jel je Vas office portan na openoffice.org?

 11. nino on May 27th, 2009 2:12 pm

  pozdrav
  student sam strucnog studija informatike u rijeci i poprilično “visim” na netu pa sam naletio na vas oglas… koje poslove bi mogao raditi za vas i koja predznanja su mi potrebna?

 12. NP on March 10th, 2009 11:02 am

  Po struci sam dipl.oec s bogatim iskustvom u prodaji, marketingu, rukovođenju…Dalmac,Hrv..
  Imam dosta znanja u informatici, a trenutno i dosta vremena, pa Vas lijepo molim da mi se javite kako bismo mogli zajednicki suradjivati.
  Rado bih se prikljucila Vasem timu…Hvala

  Uz srdacan pozdrav…N
  098 492 822

 13. Bojan on March 3rd, 2009 2:49 pm

  Pozdrv
  Student sam Fakulteta Organizacije i Informatike u Varaždinu i provodim jako puno vremena na internetu. Vidio sam vaš oglas i zainteresiran sam za dodatnu zaradu. Zanima me samo koje poslove bih ja mogao raditi preko interneta ukoliko bih se honorarno zaposlio kod vas?

 14. Zoran on February 20th, 2009 10:05 am

  pozdrav
  student sam ekonomije u Osijeku(smjer menadžmet),1. godina diplomskog studija. vidio sam Vaš oglas, i jako sam zainteresiran zadodatnu zaradu.

 15. Marinko on February 4th, 2009 4:55 pm

  Ja sam Marinko i student sam FSB-a provodim dosta vremena na računalu, vidjevši vašu tvrtku shvatio sam da bih time mogao i zaradit pa Vam se javljam.