Novosti

Enterprise 2.0 na Web.Start konferenciji

(Zagreb, 17.05.2007.) – “Enterprise 2.0” tema je predavanja koje će održati g. Stanislav Prusac, direktor poduzeća Polar, sutra (18. svibnja) u 12:40, u Novinarskom domu u Zagrebu, na prvoj domaćoj konferenciji posvećenoj razvoju Web aplikacija i Web startupa pod nazivom “Web.Start”.

U sklopu konferencije Web.Start koju organizira Udruga za poticanje softverskog i online poduzetništva Initium, g. Prusac će održati predavanje pod nazivom “Enterprise 2.0” zanimljivo svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje izvozom IT proizvoda na globalno tržište.

G. Prusac će prezentirati trenutno stanje oko Enterprise 2.0 koncepta, te odgovoriti na pitanje što se može, a što ne već danas iskoristiti za kreiranje proizvoda iz ove domene za tvrtke na globalnom tržištu.

Izložiti će Polarova iskustva u proizvodnji proizvoda u skladu sa Enterprise 2.0 i plasiranju na svjetsko tržište, te internu implementaciju Enterprise 2.0. za vlastite poslovne procese.

Službeni program Web.Start konferencije okupiti će brojne stručnjake, iskusne Web poduzetnike, savjetnike i investitore s ciljem razmjene znanja i iskustava na području Web projekata.

Stanislav Prusac je osnivač i direktor tvrtke Polar d.o.o. Diplomirao je elektrokomunikacije, područje kriptografije, na FESB-u u Splitu. 1992. pokreće razvoj prvog hrvatskog programa za obradu teksta za Windows – Polar Lapisa. Od 1998. god. vodi razvoj i pozicioniranje niza Polarovih softverskih proizvoda koji uspješno konkuriraju na globalnom tržištu.

Prvi u svijetu primjenjuje long tail na ljudske resurse – “The Long Tail of Human Resources”. Trenutačno radi na nizu proizvoda iz domene “Enterprise Web 2.0” za svjetsko tržište.

Kontakt za medije:

Polar d.o.o.
Split, Put Supavla 1
Internet: http://www.polarsoftware.com ; http://www.polar.hr

Za više informacija: Mirela Kotarac, sales@polarsoftware.com,
tel/fax: 021/380-770; 380-771.

Dodatne Informacije:

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.